El vi Foranell del Celler Joaquim Batlle guanya un Pentawards de bronze

Text: Redacció
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

El Celler Joaquim Batlle situat a Tiana, ha sigut el guanyador d’un Pentawards de bronze, pel disseny gràfic i estructural del vi blanc ecològic Foranell, dissenyat per l’agència Carrer Noir. El premi va ser entregat a Nova York el 29 setembre passat.

El jurat de Pentawards ha valorat l’exercici creatiu d’utilitzar el cordill d’espart i l’etiqueta rústica de paper de Pedra EmanaGreen, que fomenten la sensació artesanal i orgànica per tal de remarcar els valors del Celler.

El disseny gràfic dóna protagonisme al logotip i al símbol, remarcant el vent Foranell, nom de la brisa marina que refresca les nits d’estiu del Maresme.

Pentawards és el primer i únic concurs del món dedicat exclusivament al disseny d’embalatges en totes les seves formes. Està obert a totes les persones procedents de tot el món, implicades en la creació i el màrqueting dels embalatges. Els premiats rebran un Pentawards de bronze, argent, or, platí o diamant, segons la qualitat creativa de la seva obra.

Comments are closed