Concurs dels punts de llibre del comerç

Text: Federació del Comerç, Indústria i Turisme del Masnou
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Foto de grup amb els guanyadors del certamen

Per a la Diada de Sant Jordi, el mes d’abril, els comerços associats a la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, s’impliquen en un dia tan assenyalat en les nostres tradicions, en col·laboració amb l’Ajuntament i les escoles del Masnou, per fer el Concurs de Punts de Llibre. És un certamen adreçat als nens i nenes de les escoles del Masnou dels cursos de 2n, 3r i 4t de primària.

El punt de llibre guanyador d’aquesta tercera edició l’ha fet l’Ona Redón Muñoz, de  8 anys, de l’escola Escolàpies la Immaculada. Els altres guanyadors són: Anette Llop Selvaggio, de 9 anys (Escola Marinada), Àlex Kambou Pérez, de 8 anys (Escola Marinada), Marc Moral Martí, de 8 anys (Escola Lluís Millet) i Nobila Driouech Slaiti, de 7 anys (Escola CEIP Ferrer i Guàrdia).

Aquest any la participació ha estat més elevada i ha superat les edicions anteriors amb 650 treballs presentats. Degut a la qualitat dels mateixos s’ha atorgat un cinquè premi.

Hem d’agrair de tot cor la boníssima acollida que s’ha donat a aquesta iniciativa i que amb tanta il·lusió hem portat a terme. Felicitar tots els nens i nenes, els seus mestres i les escoles, per la gran quantitat de participants i la qualitat dels seus treballs. El nostre agraïment a Carles de la Torre, per la seva inestimable ajuda. Sense la seva experiència i sensibilitat tot seria més complicat. Gràcies també a la Najat i la Núria de la Regidoria d’Ensenyament per facilitar les gestions.

Tots els punts de llibre participants estaran exposats a la Fira Comercial, que se celebrarà el dia 27 de maig a la plaça Marcel·lina Monteys, a les carpes que habilitem per aquesta presentació. Us hi esperem.

Comments are closed