El destí de les empreses del Sector Oci i Turisme és la gran aposta per l’Internet

bitlonia.com.
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

El passat 19 d’abril, Bitlonia.com va organitzar el seminari destinat a les empreses del Sector Oci i Turisme sobre com poden aprofitar aquestes empreses l’Internet per a fer créixer el seu negoci. El seminari va tenir lloc al Celler Alta Alella Privat, on els assistents, a més a més de participar a una sessió, van poder fer un petit tast de la ruta d’enoturisme del Celler. Tot un conjunt de petits detalls anaven enfocant una exitosa sessió d’Internet Marketing, Turisme i Oci.

El seminari va consistir en reunir als empresaris d’aquest sector per a compartir les claus que els portaran a l’èxit. L’objectiu de la sessió va ser posar a la disposició de tots els assistents les diferents oportunitats que ofereix el Marketing a Internet, sempre des del punt de vista de l’Oci i del Turisme.

Josep-Lluís de Gabriel, Fundador de Bitlonia.com i autor del llibre Internet Marketing 2.0, va començar el seminari amb una impactant introducció i reflexions sobre les grans oportunitats que té el sector a la xarxa amb exemples de l’actualitat més inmediata. Una de les conclusions que es van treure: “El més rellevant és explotar el Marketing de Continguts. Si una pàgina web o un espai a una xarxa social tenen uns bons continguts, seran capaces de convertir les visites en clients”.

De Gabriel també va destacar la importància dels buscadors per aconseguir portar el màxim tràfic possible cap a qualsevol de les nostres plataformes a Internet.

Comments are closed