L’Àvia Remei, escollida Gourmet Barceloní del 2012

Text: Redacció
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

La popular cuinera mataronina Remei Ribas Aguilera, l’Àvia Remei, va ser escollida el passat 17 d’abril Gourmet Barceloní 2012 pel Club de la Bona Taula. L’entitat barcelonina va celebrar aquest dia la seva Junta Directiva Extraordinària, la finalitat de la qual era exclusivament l’elecció d’aquest reconeixement.

A proposta dels directius i socis assistents, aquest any es varen sotmetre a votació sis candidats, tots ells amb prou mereixements per aconseguir aquest preuat guardó. Com ja és habitual, els camps de procedència de les persones seleccionades per rebre el reconeixement, van ser diversos: restauració, pastisseria, hostaleria…

Un cop valorats els mèrits dels candidats es va procedir a la votació secreta reglamentària. El recompte de vots va donar, però, una clara guanyadora: Remei Ribas Aguilera, coneguda per tothom com Àvia Remei.

Posteriorment, una comissió del Club, encapçalada pel president de l’entitat, Raimon Pérez Ardevines, va comunicar el premi a la popular cuinera mataronina.

L’Àvia Remei serà investida com a Gourmet Barceloní de l’Any 2012 en el decurs d’un sopar que es celebrarà el 14 de juny, als salons de l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, a les 21h.

Comments are closed