La fira IberoRomana de Cabrera passa a ser biennal

Ajuntament Cabrera de Mar.
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

L’equip de Govern de Cabrera Mar ha analitzat la Fira IberoRomana en els seus vessants social, cultural, econòmica i comercial i finalment ha pres la decisió de considerar esgotat el model actual i per tant, modificar en profunditat el format utilitzat fins ara, segons s’informa en el web de l’Ajuntament.

Afegeixen que “la conjuntura econòmica aconsella passar la Fira a periodicitat biennal, la qual cosa permetrà gestionar nous recursos i ajuda d’ens externs en l’organització i execució de la mateixa. En el mateix sentit, es pretén dotar-la d’una estructura més d’acord amb objectius comarcals i no només locals”.

La propera edició de la Fira IberoRomana tindrà lloc al maig 2013, motiu pel qual el present any no se celebrarà.

Tags:

Comments are closed