La Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar supera els 5.000 espectadors

Pineda de Mar va ser la seu de la desena edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, entre el passat dissabte 28 d’abril i dimarts 1 de maig

Text: Redacció
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

La Mostra Nacional de Teatre Amateur ha superat els 5.000 espectadors i més de 700 persones s’han allotjat als hotels de Pineda. La Mostra ha tancat amb xifres superiors a l’any passat i amb satisfacció, tant per part dels assistents, com dels organitzadors. La qualitat de les companyies amateurs en les representacions i el fet que els visitants s’han sentit ben acollits a Pineda han estat dos trets dominants en aquesta desena edició de la Mostra.

Enguany hi han participat més de 40 espectacles, i s’ha comptat amb la participació de 600 actors, actrius i tècnics amateurs, incloent-hi actors i actrius de Catalunya Nord en el marc del conveni de treball de les diferents federacions de teatre amateur. La gran assistència de públic consolida aquesta cita com un dels punts de trobada anual dels amants del teatre. Així mateix, pel bon funcionament de la Mostra, hi han treballat més de 100 voluntaris.

Durant quatre dies, Pineda de Mar s’ha transformat en un escenari teatral. Més de sis espais han acollit tot tipus de representacions. La programació ha destacat per la gran varietat d’estils, autors clàssics, autors contemporanis i creacions pròpies. A Pineda s’hi han representat tot tipus de disciplines: teatre de carrer, infantil, musical, de gran i petit format, poesia i dansa.

Segons va informar Ràdio Pineda de Mar, el president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Josep Rafeques, va destacar el bon funcionament de la Mostra, i va expressar el seu agraïment al Centre Cultural, a l’Ajuntament, i al conjunt de Pineda, pel suport i el bon acolliment els quatre dies de la Mostra.  Així mateix, el portaveu de la Mostra i del Centre Cultural i Recreatiu, Ramon Costa, va dir que les xifres de la Mostra han superat les de l’any 2011 i va destacar que tothom va marxar content de Pineda de Mar.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, també va destacar l’èxit de la mostra i la qualitat del teatre que es va veure a Pineda. Alhora, va dir que aquests quatre dies de Mostra són importants per tots els sectors econòmics del municipi. L’alcalde de Pineda també va destacar i agraïr el paper dels voluntaris, en l’atenció tècnica i humana de la Mostra. Els voluntaris del Centre Cultural han participat amb molta implicació durant els quatre dies de la Mostra.

La Mostra l’han organitzada l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Tags:

Comments are closed