Mobbing immobiliari

Xavier Casas.  JCM Advocats
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Xavier CasasSóc inquilí d´una vivenda i pateixo mobbing immobiliari. Com em puc defensar?

Aquest és un greu problema que molts llogaters pateixen davant els interessos especulatius d’algunes promotores i propietaris dels immobles on resideixen, sobretot en pisos antics i en virtut de contractes de llarga durada i de renda baixa. L’afectat és sotmès a molts inconvenients i molèsties com pot ser la falta de manteniment i higiene en l’edifici, tall injustificat dels subministraments, dificultats per fer poder pagar la renda mensual… i tot un seguit de situacions que volen obtenir el desnonament del llogater a cost zero.

Davant d’això la llei disposa mecanismes per lluitar contra aquesta pràctica fraudulenta mitjançant la via civil i la penal, així com mesures de prevenció davant els intents dels especuladors de fer fora sense justa causa els inquilins de les vivendes llogades.

Es tracta d’una pràctica il·legal que té empara judicial, per tal de mantenir el llogater en el seu dret arrendatari i preservar-lo dels greus perjudicis econòmics i morals que comporta el mobbing immobiliari. Un bon assessorament legal als primers indicis de l´assetjament serà vital per evitar mals majors i de vegades, irreparables.

Comments are closed