Educar és donar oportunitats, és ensenyar a viure

Àngela Sánchez i Juny.  Directora Institut Turó d'en Baldiri
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

JORNADA DE PORTES OBERTES
Dissabte 4 de març de 2017 de 10 a 13 h.

L’Institut Turó d’en Baldiri de Teià és un centre de secundària obligatòria que va néixer el curs 2007-2008. Som un centre petit però amb bons recursos per a poder fer un ensenyament de qualitat. Ens avalen els bons resultats que el nostre alumnat adquireix quan promociona de curs, l’alt percentatge de graduats en secundària obligatòria (molt per sobre de la mitjana de Catalunya) i també els bons resultats de CCBB de 4t d’ ESO que hem anat obtenint al llarg d’aquests cursos i que ens situen entre els millors centres de la nostra zona.

Tenim unes bones instal·lacions, un projecte educatiu potent i solvent, un bon equip de professionals i unes famílies compromeses amb l’educació dels llurs fills i filles, cosa que possibilita que el nostre alumnat creixi de manera autònoma i sigui capaç de potenciar el seu propi aprenentatge.

Fomentem l’ús de les llengües estrangeres tot preparant l’alumnat per a l’obtenció de títols oficials de les llengües que impartim (A2 de francès, B1 d’anglès).

Treballem per projectes de manera interdisciplinària de 1r a 4t d’ ESO. Amb aquesta metodologia volem promoure les diferents competències que ha d’anar adquirint l’alumnat. És una manera diferent d’ensenyar perquè l’alumnat esdevé el protagonista del seu aprenentatge, volem que en tingui un paper actiu, estigui motivat i que creixi personalment. Acompanyem el nostre alumnat des de l’inici perquè aprengui a resoldre els conflictes i sigui capaç de crear un ferm sentiment de pertinença al nostre centre (projecte acompanya’m, acció tutorial).

Veniu a conèixer-nos! Us esperem el proper dissabte dia 4 de març de 10 a 13h a la nostra jornada de portes obertes.

Deixa un missatge

Obligatori *

Obligatori *