Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol

Del 4 de març al 30 d’abril es faran les Jornades gastronòmiques que tenen com a protagonista el pèsol del Maresme.

Text: Redacció
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Els amants dels pèsols tindran, novament, al seu abast, un munt d’alternatives culinàries. En aquesta edició participen restaurants i establiments alimentaris de 16 municipis. El pèsol del Maresme és un dels productes estrella de l’horta i de la gastronomia de la comarca i les seves jornades gastronòmiques han esdevingut una bona promoció del producte i de la qualitat als fogons dels nostres restauradors. Any rere any, ens sorprenen recuperant les receptes tradicionals i aportant tocs personals d’innovació.

En aquesta edició de 2017, a les Jornades hi participen restaurants i establiments alimentaris de 16 municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

Més informació i menús a www.costadebarcelonamaresme.cat

Deixa un missatge

Obligatori *

Obligatori *