XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

Text: Redacció
  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Mataró celebra enguany les XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró, la sèpia amb pèsols i patates, amb la participació de 10 restaurants, dels quals 8 són de Mataró i 2 d’altres municipis de la comarca. En concret, són els següents: Caminetto, El Gourmand, Iluro, L’Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial i Nuus-Hotel Atenea Port Mataró, de Mataró; i El Parador, de Canet de Mar i Pins Mar, de Sant Andreu de Llavaneres. Les Jornades les organitza el  Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

Al  llarg dels darrers 20 anys, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme s’ha posicionat com un Gremi bàsicament gastronòmic, fomentant en tot moment els productes de la terra i del nostre territori, els productes de kilòmetre zero. D’aquesta manera, ha col·laborat  àmpliament en la difusió de la cultura culinària mediterrània i de la gastronomia típica de la comarca del Maresme.

El tret de sortida de les  Jornades del Plat de Mataró es  farà amb una presentació amb autoritats i la Junta Directiva del Gremi, a l’aula de cuina de l’Escola de Restauració i  Cambreria de Mataró, propietat del Gremi. Serà el proper 16 de març a les 12 hores.  S’elaborarà la recepta del Plat de Mataró conjuntament amb alumnes de l’escola, servint posteriorment un  tast als assistents.

Deixa un missatge

Obligatori *

Obligatori *