8a Setmana de la Salut a Vilassar de Mar

Text: Redacció
142

Vilassar de Mar celebra del 3 al 12 d’abril la Setmana de la Salut amb un munt d’activitats per informar, prevenir i fomentar hàbits saludables entre la població. Aquesta edició servirà per posar en marxa el projecte curricular “Cuidem els Vincles”, que consisteix en fer trobades intergeneracionals entre la gent gran del Casal de Curació i la Casa Pairal i els infants de La Bressoleta, l’escola bressol municipal.

La Setmana de la Salut, organitzada per la Comissió d’Estils de Vida Saludables, comptarà amb xerrades i tallers per deixar de fumar, aprendre a fer reanimacions cardiopulmonars o millorar el sòl pelvià, entre molts d’altres. Els centres educatius també faran activitats especials per transmetre a l’alumnat hàbits saludables i diferents botigues de Vilassar Comerç oferiran descomptes i promocions especials. El 6 d’abril es farà la Festa de la Salut, al recinte de l’escola Pérez Sala, amb tallers i  activitats dirigides especialment als infants i un concurs de cuina per parelles on un dels components haurà de tenir entre 6 i 14 anys i l’altre més de 18, amb l’objectiu de fomentar la cuina saludable entre els infants.

El 6 d’abril també es durà a terme la Marató de Sang, de 10 a 21 h, que enguany proposa que tots ens convertim en #sangfluencers  i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

El 7 d’abril, dins la Setmana de la Salut, es celebrarà la desfilada canina amb el lema de la campanya per incentivar el cens i identificació dels animals de companyia “També som de Vilassar de Mar”. Tindrà lloc a la plaça Picasso, al matí. Hi haurà una desfilada de gossos per donar en adopció i una altra de gossos amb amo.

Podeu consultar tots els actes aquí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí