9a edició MotorTotal a Mataró

Text: Redacció
235

Del 4 al 7 de maig l’Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró acollirà novament més de 150  vehicles turismes i vehicles comercials i industrials exposats a la venda, en la novena edició de la fira dedicada al vehicle d’ocasió, km.0 i nou en condicions excepcionals.

En més de 3.000 m2, quedaran representades quasi una vintena de marques punteres del sector de l’automòbil i industrials, consolidant així a Mataró com a capital automobilística.  Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles d’ocasió, km.0 i nous en condicions excepcionals, amb les màximes garanties de qualitat.

Aquest any la fira comptarà amb un nou producte en exposició, un producte directament relacionat amb la seguretat, el manteniment i la bona conservació de vehicles: una extensa gamma en portes i automatismes per a garatges i etc…

Tot i que les ajudes del govern, l’anomena’t Pla PIVE, ja no està en vigor, el seu efecte ha quedat diluït ja que són les marques les que, assumint elles el cost, ofereixen atractius descomptes a fi i efecte de mantenir el ritme ascendent en la matriculació de vehicles nous.

La venda del vehicle Km.0 ha pujat com a conseqüència de la necessitat per part de les marques d’assolir objectius puntuals en les matriculacions. El vehicle d’ocasió, segueix mantenint un ritme ascendent constant i es detecta que els clients es decanten més per aquest producte per necessitats econòmiques. En la necessitat de tenir un quota de préstec que s’adapti a la seva economia familiar i l’adquisició d’un vehicle d’ocasió els hi ho permet.

Els expositors participants juntament amb  l’organització de MotorTotal,  sortejaran entre tots aquells que adquireixin el seu vehicle durant els dies de la fira, 3 xecs regal de 400 € a descomptar del preu del cotxe.

El diumenge 7 a les 12 h. es celebrarà la 4a Concentració MotorTotal de cotxes i motos clàssiques gentilesa de MARESME CLÀSSICS. Una exposició d’autèntiques relíquies que van des dels anys 40 fins els 70. Abans d’arribar a l’Espai Firal, faran una petita rua per alguns dels carrers de Mataró.

A més, durant els dies de la fira, els més petits podran passar-s’ho d’allò més bé amb les atraccions que hi haurà instal·lades.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 4 a les 16 h. fins les 20.30 h. El divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput d’10.30 h. a 20.30 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí