Alumnes de l’Institut Vilatzara premiats a l’Exporecerca Jove

Text: Institut Vilatzara  // Foto: Cedides
474
A l’esquerra, Adrià Arbués Sangüesa. A la dreta, Laia Colet.

MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove organitza l’Exporecerca Jove. La XII Exporecerca Jove es va celebrar els passats dies 7, 8 i 9 d’abril de 2011. És una fira de treballs de recerca oberta on els participants presenten en estands les seves investigacions. Es pretén fomentar l’intercanvi d’experiències, la convivència i el coneixement entre joves procedents d’arreu del món. Aquesta edició va tenir  com a seu el Campus La Salle, de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

L’Institut Vilatzara, de Vilassar de Mar, fa cinc anys que participa en aquesta fira de forma continuada; aquest any el nombre de treballs/alumnes seleccionats va ser de vuit, cinc dels quals van rebre un total de nou premis.

Al marge de la Exporecerca Jove, l’Institut Vilatzara ha guanyat un primer premi del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra.  Pel treball de recerca de l’alumne Ferran Cirac Ayala “Lavatera olbia (Espècie autòctona en regressió)”.

Des del centre sempre s’ha volgut difondre la feina feta pels nostres alumnes. Ja comença a ser normal que un bon treball de recerca vingui acompanyat d’un espai web, d’un bloc o algun recurs digital.

Un camí triat per difondre la feina feta ha estat el de presentar-ho a concursos on darrerament hem tingut molta sort: Premi RecercaJove 2010 per a Tamar Pérez, Premi San Viator 2010 (Madrid) per a Núria Santaeulària, participacions diverses al Congreso de los Jóvenes Investigadores del Ministerio de Educación, etc.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

Comments are closed.