Aubagne, primera ciutat convidada de la Fira Internacional de Ceràmica d’Argentona

Text: Redacció
183

El cap de setmana del 1, 2 i 3 de juliol es celebrarà una nova edició d’Argillà Argentona, la Fira Internacional de Ceràmica, que comptarà amb un total de 70 artesans i institucions

Una de les novetats que arriba aquest 2016, i amb la intenció de consolidar la fira d’Argentona com a referent internacional de les fires de ceràmica, és la figura de la ciutat convidada.  Des del 2015, Argentona està agermanada amb la vila francesa d’Aubagne, un municipi francès situat al departament de les Boques del Roine i a la regió de Provença – Alps – Costa Blava. La participació d’Aubagne com a ciutat convidada es farà present a la plaça de l’Església, on es dedicarà aquest espai perquè tres ceramistes del municipi mostrin les seves produccions. Els artesans que exposaran les seves obres seran l’Atelier 16/27, de Patrice Jarque; Les Deux Provençales, de Flocence Amy; i Claude Massucco.

L’any 2015 la fira va canviar les seves dates tradicionals d’agost, passant a celebrar-se el primer cap de setmana de juliol, amb la finalitat de disposar d’un espai i temps propi, independent de la Festa Major i, alhora, captar l’atenció del públic més interessat en la ceràmica que a l’agost, en ser dates de vacances, no podia visitar la fira. L’experiència ha estat molt positiva i el Museu del Càntir, organitzador de la fira, ha decidit seguir apostant pel nou format i pel primer cap de setmana de juliol.

Perico Pastor il·lustrarà un càntir gegant en directe. L’artista Perico Pastor serà l’encarregat de portar a terme l’acció artística de la Fira Internacional de Ceràmica d’aquest any que durà per nom: “Perico Pastor. Ànima de càntir”. Tindrà lloc al carrer Gran, cantonada carrer de Sant Miquel, l’1 de juliol a partir de les 18 hores.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí