Carles Pujadas, camí dels 50 anys de trajectòria a Premià de Mar

Text: Redacció
486

ComerComeEl perruquer i estilista Carles Pujadas celebrarà el seu 45è aniversari a Premià de Mar aquest proper any 2018. La seva llarga trajectòria el posiciona com un referent en l’àmbit de la perruqueria i estètica, amb la seva presència a la certificació ‘Q-hair’, de qualitat en matèria de perruqueria a nivell de tot l’estat.

Carles Pujadas compta amb un gran equip de perruqueres, però sobretot de clients fidels que avalen la seva bona feina en el seu establiment de tota la vida, ubicat al Camí Ral, 23, de Premià de Mar, just davant de la estació de Rodalies.

La seva gran professionalitat, proximitat i capacitat d’empatia, però sobretot una forta satisfacció personal pel compromís amb les llargues hores de dedicació a la seva feina, fan d’en Carles Pujadas un dels millors perruquers i estilistes de la nostra comarca, com constaten la multitud de premis i reconeixements rebuts.

L’experiència personal i professional d’aquest perruquer que va iniciar la seva professió a Teià, es van plasmar en el llibre ‘Fent camí des de 1973’, publicat el 2014 i escrit per Rafael Vallbona.

I després d’aquesta intensa trajectòria, amb la mateixa passió i dedicació de sempre, segueix a Premià de Mar, amb la intenció d’arribar a complir els 50 anys al càrrec de la seva emblemàtica perruqueria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí