Carrefour planet proposa al públic un nou model d’hipermercat

Text: Albert Calls
705
El director de Carrefour planet de Cabrera de Mar, José A. Carrasco.

El director de Carrefour Planet de Cabrera de Mar, José A. Carrasco, explica que les noves directrius aplicades a l’hipermercat han suposat una inversió de més 5 milions d’euros. “Són un canvi generacional, comporten inversió en formació, atenció més directa i personal i més professionalitzada”, afirma Carrasco.

En la seva renovació, Carrefour planet ha contractat unes 40-45 persones més i reubicat personal internament. També ha reforçat mancances, creat conceptes nous com una perruqueria, un cafè bar, un celler i espais de bellesa i multimèdia, a més d’una àrea central amb productes frescos i de qualitat, en clau de mercat. També s’ha augmentat el pàrquing i tecnificat el sistemes de pagament –amb escàner manual– o a través d’una fila única, millora dels carros, zona de reciclatge.

Carrasco explica que la seu central de l’empresa Carrefour va fer 50.000 enquestes, en el marc d’un estudi general en el qual va detectar les mancances que el client apuntava dels seus centres comercials. “Es va fer un projecte i un test amb tres botigues pilot, a Bèlgica, París i Madrid, del que va sortir el primer model dels planet”, afegeix el director de Carrefour. Precisament, el primer a Catalunya va ser el de Cabrera.

“Cent dies després els resultats són molt positius”, apunta Carrasco, per al qual la qualitat i la transmissió de valors són molt importants. “El nostre producte fresc, com les hortalisses, és de Cabrera. Creiem en el mercat tradicional i és molt important la proximitat”, assegura. També incideix que en aquesta nova etapa Carrefour planet ha treballat especialment “els valors, amb més formació a les persones i l’apropament al client”.

COMPARTIR