Celebrades les IV Jornades de Fotografia Creativa del Masnou

Text: Ajunatment del Masnou
297

De l’1 al 4 de novembre, l’Associació Fotogràfica del Masnou (FEM) va organitzar les IV Jornades de Fotografia Creativa del municipi. El divendres 2 a la tarda, les regidores Noemí Condeminas i Sílvia Folch, en nom de l’alcalde, Pere Parés, i el regidor de Cultura, Jaume Oliveras (els quals no van poder ser presents a l’acte), i el president de la FEM, Ricard Villarubia, van inaugurar oficialment les Jornades a la sala polivalent de la Biblioteca, amb la presència de prop d’una vuitantena d’assistents.

Tot seguit, a la Sala Joan Comellas, al mateix edifici, es van inaugurar les exposicions “México fotografiado por Luis Buñuel”, de Luis Buñuel; “Irlanda del Nord, 25 anys”, de Paco Elvira, i “Reflexos”, de Fiona McLaughlin. Més tard, es va fer una taula rodona dedicada a la fotografia i el cinema, el tema central de les jornades, amb la periodista Rosa María Calaf; el fotògraf i professor universitari, Paco Elvira; el cineasta i director del Museu Luis Buñuel de Calanda i del Festival de cine “22 x Don Luis”, Javier Espada; el periodista i director de la Mostra de Cine Llatinoamericà de Catalunya-Lleida, Juan Ferrer; i el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau. Héctor Zampaglione va ser-ne el moderador.

Durant aquests dies, també han tingut lloc altres activitats, com tallers i projeccions, i també s’han inaugurat altres exposicions: “La vida de las sombras”, d’Alexandra Castillo; “Roma”, de Roser Gol; “Días en la Habana”, d’Edu Mir; la col·lectiva de l’associació, “Va de cine”; i “A tres bandas”, de Marta Albertí, Juanjo Martínez i Francisco Tomás. Aquestes exposicions es poden visitar fins al 3 de desembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí