Detenen el presumpte autor del doble homicidi dels joves del Maresme al pantà de Susqueda

Text: ACN
183

Els Mossos d’Esquadra van detinir el presumpte autor del doble homicidi del pantà de Susqueda, comés a finals de l’agost passat. La detenció es va fer el 26 de febrer a Santa Coloma de Farners. Durant aquests sis mesos, els mossos de la Unitat de Desapareguts ha dut a terme la investigació dels fets. Segons fonts policials, el detingut era coneixedor de la zona on es va produir el crim, ja que viu a l’entorn del pantà i no tenia relació amb les víctimes ni amb l’entorn de les seves famílies.

Les víctimes del crim són Marc H.L. de 23 i veí d’Arenys de Munt i Paula M.P. de 21 anys i veïna de Cabrils. Els dos joves van desaparèixer el 24 d’agost, quan van anar fins al pantà en furgoneta per fer una excursió amb caiac. El cos del noi va aparèixer surant i el de la noia en una de les parets rocoses del pantà, ja fora de l’aigua. Ell duia una motxilla amb una pedra a dins. Ella no en portava, però no es va descartar que la perdés dins l’aigua.

El lloc on van aparèixer és de difícil accés i està a mig camí on el 28 d’agost van trobar el cotxe de la parella. Algú l’havia manipulat per llançar-lo daltabaix i fer-lo desaparèixer al fons del pantà. Per això, els investigadors van creure que darrere del doble crim hi podia haver alguna persona coneixedora de la zona. El caiac també el van punxar i hi van posar pedres de grans dimensions per enfonsar-lo.

Els investigadors no tenen “cap dubte” que el veí d’Anglès detingut és l’autor del doble crim de Susqueda. El cap de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra, l’intendent Antoni Rodríguez, ha assegurat que hi ha “càrrega probatòria” contra l’arrestat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí