El Bosc Vertical arriba a la capital del Maresme

Text: Redacció
309

El Bosc Vertical, que va obrir per primer cop ara ja fa 10 anys a Dosrius, ha obert una nova instal·lació  situada al Parc Forestal de Mataró.

L’idea va sorgir quan l’actual propietària i gerent del Bosc Vertical, Elisenda Borràs, va anar a França durant tres anys i va treballar en un parc d’aventures similar. Al veure que a Catalunya no hi havia cap parc d’aquest estil, va introduir l’idea fent sorgir el Bosc Vertical.

Les noves instal·lacions del parc d’aventura als arbres compta amb quatre circuits de diferent grau de dificultat: un pels nens a partir de dos anys, un apte per tota la família i dos pels més aventurers.

Les proves que es duran a terme són molt variades i amb novetats, però totes estan suspeses en els arbres, com són les tirolines, trapezis, lianes, etc. Totes són molt segures, ja que el parc té un sistema de seguretat intel·ligent individual, que impedeix que els que participen en l’activitat es vegin deslligats en algun moment, i la supervisió de monitors.

A part dels circuits d’aventura es fan altres activitats lúdiques al voltant del bosc, ja siguin tallers per a nens que varien cada cap de setmana, lloguer de bicicletes, rutes amb segway o bé circuits d’orientació. Tot pensat perquè famílies, escoles i grups d’amics, entre d’altres, puguin passar un dia a la natura tots plegats. A més, hi ha un bar-restaurant a la disposició dels usuaris del parc que estarà obert de dimarts a diumenge.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí