El “cloud” proporciona importants estalvis i millora la productivitat de les empreses

Text: Redacció
253

El cloud permet a les empreses eliminar la compra de hardware i per tant, les inversions. Ja no és necessari comprar una centraleta telefònica per unificar les comunicacions, un equip de videoconferència per fer reunions a distància o un servidor on emmagatzemar les aplicacions i les dades. Contractant serveis al núvol de centraleta virtual, videoconferència, emmagatzemament o escriptori virtual, les empreses poden gaudir a través d’Internet de totes les prestacions que oferien les “màquines”, sense realitzar inversions ni haver-se de preocupar per l’adquisició, implantació, configuració i posada en marxa, ja que és el proveïdor del servei el responsable de dur-ho a terme. D’altra banda, els serveis al núvol ofereixen tarifes i condicions molt més baixes, i l’exemple més clar el trobem a les comunicacions, on les empreses redueixen la factura mensual de telefonia fixa i mòbil un 50% de mitjana.

A més, el “cloud” millora de manera molt considerable la productivitat dels empleats, ja que permet treballar des de qualsevol lloc i amb tot tipus de dispositiu amb accés a Internet. Així, un treballador que es trobi fora de l’oficina, podrà atendre les trucades que rebi el seu telèfon fix des del mòbil i accedir a través del seu Smartphone, tablet o portàtil a les aplicacions i arxius corporatius. D’aquesta manera s’eliminen les pèrdues de temps, i es guanya en immediatesa i eficiència.

Per garantir l’èxit de la implantació del cloud en una empresa, l’elecció del proveïdor cloud és un dels factors determinants. És per aquest motiu que VozTelecom (www.voztele.com) ha obert el Punt de Servei OIGAA 360° Mataró (www.oigaa360.com), per oferir un assessorament, suport i atenció personalitzada i de proximitat a les empreses de la zona, aportant la màxima seguretat i qualitat de servei. Amb els Punts de Servei OIGAA 360°, l’èxit en la implantació del cloud està assegurada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí