El Festival Firobi Vilassar de Mar compleix 18 anys

Text: Redacció
184

Del 10 al 12 d’octubre els titelles tornaran a ser protagonistes i omplir Vilassar de Mar gràcies a un festival que enguany assoleix la majoria d’edat.

El certamen, que va néixer de la mà de l’entitat Firobi i amb el suport de l’Ajuntament, reunirà enguany 10 companyies titellaires. Titelles gegants, de fil, d’ombres i fins i tot del terror -per als adults-, estaran presents en diferents espais, la majoria al carrer.

Tots els espectacles a l’aire lliure seran gratuïts i la resta tindran el preu de 6 euros per als adults i 2 euros per als infants, tot i que els nens i nenes que portin un titella a la mà (de casa o feta als tallers) tindran una entrada gratuïta per als espectacles que es facin a l’Ateneu i a la Sala Roser Carrau. En cas de pluja, el cercavila de la inauguració i els tallers de la Sol es suspendran, l’espectacle El Niu i Zoo Zoom es traslladaran al pati cobert de l’escola La Presentació, el de Bowt’s, a les voltes de la plaça de l’Ajuntament i Trastorn emocional, a l’escola Pérez Sala.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí