En el Dia Mundial de la Visió Alcon presenta la seva col·laboració amb el vaixell hospital ‘Esperança d’Àfrica’

Alcón.
272
D’esq. a dreta: Enrique Chico (director general d’Alcon Espanya i vicepresident d’Alcon Iberia), Ricardo Menzíes (coordinador nacional de ‘Naus d’Esperança’) i Teófilo Álvarez (director de relacions professionals d’Alcon).

La companyia oftalmològica Alcon va organitzar el passat 10 d’octubre una jornada per donar a conèixer el seu suport al projecte oftalmològic de la fundació ‘Naus d’Esperança’, el qual ha permès que en els últims 6 anys s’hagin realitzat 12.251 cirurgies oftalmològiques en un total de 11.608 pacients a l’Àfrica.

Durant la trobada també es va destacar la importància d’informar i conscienciar la població sobre les malalties oculars i fer de l’atenció oftalmològica una prioritat en l’àmbit de l’atenció sanitària.

Al món hi ha 800 milions de persones cegues o amb dificultats de visió. Amb accés a tractaments, el 80% dels problemes de visió es poden prevenir, tractar o curar. Com a part del seu compromís amb aquesta realitat, Alcon a nivell internacional dóna cada any 5 milions de dòlars a diverses organitzacions no governamentals i entrega productes per valor de 50 milions de dòlars, ajudant a retornar la visió a 50.000 persones cada any.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí