El festival Poesia i + s’internacionalitza i es consolida al Maresme

Text: Redacció
266

Del 6 al 16 de juliol, Caldes d’Estrac i altres municipis del Maresme acolliran la 12a edició del Festival Poesia i+, que comptarà amb una flamant nova imatge i una potent programació. Enguany, en el marc de l’Any Palau i Fabre, la figura de l’Alquimista vertebrarà una programació que es vol hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables.

Amb la intenció d’escampar arreu la passió per la poesia i la seva hibridació amb les arts, el Poesia i+ 2017 comptarà amb la increïble veu d’en Roger Mas; en Lluís Homar i la Clara Segura encarnant la passió de Palau per Picasso; la intensitat de Rosalía i Refree; les percussions desbocades de Coetus; les il·luminacions de Rowan Ricardo Phillips; els versos punyents d’Albert Balasch o els de la poeta síria Fadwa Souleimane; la recuperació de la tradició musical de la mà de Càntut, l’alegria de la Joana Gomila i la frescor d’El pèsol feréstec, entre moltes altres coses.

La difusió i potenciació de la creació poètica i artística contemporània és un dels valors més apreciats del Festival Poesia i+, dirigit per Mireia Calafell, Martí Sales i Pere Almeda.

Canet de Mar. Escola de Teixits Punt
Dijous 6 de juliol. 21 h: La caça de l’home, una tragèdia, amb Albert Balasch. 22 h: el dolor de la bellesa amb Roger Mas, Bikimel, Eduard Escoffet i Laia Martínez López.Mataró. Pati de Can Marchal
Divendres 7 de juliol. 20 h: Alenky amb Marc Egea i Oriol Sauleda. 21 h: Dents del segle amb Maria Sevilla i Guim Valls. 22 h: El pèsol feréstec, presentaran el disc Treure’n robins. 23 h: Coetus + Pau Riba, Tres veus i 12 percussionistes amb instruments desconeguts, aconsegueixen un desplegament espectacular on la tradició i el folklore es combinen amb nous llenguatges.Llavaneres. Parc de Ca L’Alfaro
Dissabte 8 de juliol. 20 h: Llengua de mare amb Neus Borrell i Nuvola Vandini. 20.45 h: Víctor Obiols presenta el llibre-disc Sacrilegis.

Arenys de Mar. Mercat Municipal
Diumenge 9 de juliol. 20 h: Tiberi, instal·lació escènica de Nyamnyam. 21 h: Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbachpresenten el disc A solas.

Dosrius. El Pou de Glaç
Diumenge 9 de juliol. 21.30 h: Jo em donaria a qui em volgués, espectacle per homenatjar Josep Palau i Fabre de Miquel Gelabert i Jaume Mallofré. 22.30 h: Joana Gomila presenta el disc Folk Souvenir.

Caldes d’Estrac. Fundació Palau
Dijous 13 de juliol. Entrada: 15€. 19.30 h:Ursonate Karaoke, instal·lació de Cabosanroque. 19.45 h: L’art del desdir amb Vicenç Altaió. 20.30 h: Són bombes, no coloms amb Fadwa Souleimane. 21.30 h: Totes les nits incendiades, produccions pròpies del festival, amb Agustí Fernández, Roser López Espinosa i Núria Martínez-Vernis.

Caldes d’Estrac. Fundació Palau
Divendres 14. Entrada: 18€. 20 h: El desig pregon amb Marçal Font i interns de Quatre Camins. 21 h: Nico Roig. 22 h: Los Ángeles amb Rosalía & Raül Refree.

Caldes d’Estrac. Fundació Palau
Dissabte 15 de juliol. Entrada: 18€. 19.30 h: Paraules pel temps de crisi amb Fina Birulés i Joana Masó. 20.30 h: Tinguem fe: emoció, èpica i postmodernitat amb Unai Velasco, Berta García Faet i Sara Torres. 21.30 h: He deixat al paper tota la sang amb Rowan Ricardo Phillips, Juana Adcock i Ramon Prats. 22.30 h: Estimat Picasso a càrrec de Lluís Homar i Clara Segura.

Caldes d’Estrac. Fundació Palau
Diumenge 16 de juliol. Entrada: 15€. 19.30 h: Suite, a càrrec de Pepa Plana. 20.30 h: nit de poetes amb Antoni Clapés, Rubén Luzón i Sònia Moll. 21.30 h: Càntut de Sanjosex i Carles Belda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí