La Fundació Aymar i Puig inverteix 2,5 M€ en ampliar i reformar el seu complex residencial a Alella

Text: Redacció
180

Després de 18 mesos d’obres, la Fundació Aymar i Puig va inaugurar el passat 17 de novembre l’ampliació del centre residencial situat al municipi d’Alella. El projecte ha significat l’ampliació de 1.500 m2 construïts amb una inversió de 2,5M€, i està previst una ampliació de la plantilla del 30%. Les noves instal·lacions permetran disposar de 47 noves places (un 53% més) assolint una capacitat per atendre 118 persones, i 30 noves places més com a centre de dia, el que suposa un total de 60 places en aquesta modalitat.

El conseller Chakir el Homrani va felicitar a l’entitat per aquestes obres de millora i va subratllar que “una de les principals tasques que feu entitats com la vostra és la de generar seguretat a les famílies perquè en l’atenció de persones amb alta dependència les famílies necessiten sentir que aquestes persones estaran tan bé com a casa”, va afirmar el conseller, que també va afegir: “Porteu dècades de treball en l’atenció a persones i amb vosaltres sabem que això és així”,

Aquesta ampliació del centre respon sobretot a la voluntat de Fundació Aymar i Puig d’ampliar l’abast de l’atenció i dels recursos disponibles per a les persones. Segons la Directora General de la Fundació, Sílvia Vázquez, “no pretenem créixer únicament de forma quantitativa, sinó que el nostre valor és créixer qualitativament”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí