El Gremi de Hostaleria organitza la ‘Ruta de la tapa’ a Mataró

Text: Redacció
324

El Gremi de Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza per segon any consecutiu la Ruta de la Tapa 2018 entre els dies 18 i 28 d’octubre. Durant aquests 11 dies els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 19 tapes, pintxos o “montaditos” especials i diferents en 19 establiments de la ciutat. Aquestes dates abasten, doncs, els dos darrers caps de setmana del mes d’octubre.

Tanmateix, com a novetat d’aquest any cal destacar el sorteig d’una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos a l’Hotel Atenea Port Mataró, entre aquelles persones que enviïn una foto d’una tapa participant al Gremi, entre els dies 18 i 28 d’octubre.

L’objectiu del Gremi és fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania, tot elaborant tapes de qualitat i ben treballades, incloent una beguda que podrà ser en format canya o ‘quinto’ de cervesa de qualsevol marca o copa de vi blanc, rosat o negre, o un refresc per a aquelles persones que no vulguin consumir alcohol. El preu de la tapa serà el mateix que l’any passat, 3€ per tapa, inclosa beguda.

Els establiments participants aquest any en la Ruta de la tapa són:  Auto D’ara, Bar Escorxador, Caminetto, Can Salinas, Casa Pepe, El Montadito del centre, el Mundial, El Petit racó, el Racó del Jabugo, Kinetic, la Girella, L’Amagatall del Francjavi, Mil 848, Néstor Tapes, Nuus Restaurant, Peix & Chips, Stroom Bier, Tapavins i Tubau xarcuters.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí