Imaginació i creativitat

L’Atelier de Carlota (Premià de Mar).
273

L’Atelier de Carlota és un espai on trobaràs tot el que necessites per desenvolupar la teva imaginació i creativitat. Tota mena de materials pels teus projectes de scrap, treballs manuals, dibuix, pintura i restauració de mobles.

A més a més de moltes opcions de cursos i tallers per aprendre tècniques noves i perfeccionar les que ja saps amb el nostre assessorament professional.

Pels més petits comencem amb els tallers extraescolars i, com no, amb els “cumples creatius” per compartir el dia del seu aniversari amb els seus amics.

I per a tu, el curs setmanal de pintura decorativa i restauració de mobles, així com una gran varietat de tallers que preparem cada mes amb noves tècniques. Recorda’t d’utilitzar el taller obert per fer aquest moble que tens a casa per fer i no saps com, i tampoc tens eines, ni espai. Nosaltres ho posem tot, tu només has de gaudir i aprendre.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres o visita el nostre web www.latelierdecarlota.es i t’informarem.

C/ St Antoni, 49 · Premià de Mar  · Tel. 669 10 77 32
www.latelierdecarlota.com

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí