Joan Pera interpreta Pau Casals en una pel·lícula sobre el reconegut músic

Text: Redacció
240

TV3 no va emetre l’estrena del film, com estava previst, el passat divendres 27 d’octubre, substituint l’emissió anunciada per una programació especial centrada en els actes polítics que van produir-se al Parlament durant la jornada. Al tancament d’aquesta edició, encara no s’ha anunciat una nova data d’emissió de la pel·lícula.

L’actor mataroní Joan Pera protagonitza el telefilm ‘Pau, la força d’un silenci’, coproduït per Minoria Absoluta, Tv3 i Euskal Telebista. Pel rodatge, durant gairebé quatre setmanes, la producció es va instal·lar a Prada de Conflent per rodar el gruix de la pel·lícula, mentre que l’equip es va traslladar després al Vendrell, vila natal de Pau Casals, per completar la filmació.

La pel·lícula està dirigida per Manuel Huerga i la resta del repartiment el formen, entre altres, Nao Albet, Carme Sansa i Marc Cartes. La trama de ‘Pau, la força d’un silenci’ es situa a mitjans dels anys 40, durant l’exili del violoncel·lista a França, quan era considerat el millor músic del moment.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí