‘Joc de mans’. Exposició del Grup de Fotografia d’Argentona

Text: Redacció  // Foto: GFA
367

El Grup de Fotografia d’Argentona (GFA), secció del Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell (CEAJC), mostra en una exposició qui són i què fa la gent d’Ar­gentona.

Segons expliquen de la mostra fotogràfica: “Ens interessava tothom. La feina i les activitats quotidianes són una part important de la vila i sovint fetes per gent anònima. Volíem mostrar, fer visible, aquesta quotidianitat d’Argentona. Vam pensar en les entitats: música, comerç, tallers, oci, socials i un llarg etcètera. Moltes i molt diverses. I ens hi vam posar en contacte amb algunes per fer foto­grafies del que feien”. D’altra banda, també afegeixen que “sense adonar-nos-en, la idea inicial es va anar transformant. De les entitats sor­tien oficis. Dels oficis, llocs. Dels llocs, persones. I a les fotografies vam descobrir un element universal: les mans. Les mans eren alhora el lligam entre les per­sones i les seves activitats quotidianes. Tot un ‘Joc de mans’. Per tant, veureu que bona part de les fotografies mostren aquest element universal però que forma part de la vida d’Argentona”.

La col·lecció fotogràfica està exposada públicament al carrer Gran d’Argentona des del 12 de juliol en fotografies de format gran, que volen que no quedin tancades en una galeria i puguin ser accessibles a tot vianant de la localitat. Els fotògrafs participants són Toni Alsina, Albert Palaudaries, Albert JIg, Manuel Villena, Mike Gavin i Feliu Vilalta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí