L’Associació de Veïns de Rocafonda, premi Francesc Candel

Text: Redacció
646

El projecte intercultural ‘Totes plegades’, de la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda, va rebre el passat mes d’octubre, al Pati Llimona de Barcelona, un dels cinc Premis Francesc Candel “de bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant” que atorga cada any la Fundació Lluís Carulla.

En nom de l’AV de Rocafonda van rebre el premi la presidenta de l’AV, Núria Ibran, Naïma Aouattah, de l’equip pedagògic del projecte, i l’alumna Mareme Fall.

L’acte, que va comptar amb una nombrosa assistència de públic, va ser presidit per la presidenta de la fundació, Montserrat Carulla i va comptar amb la presència de la vídua de Francesc Candel, Joana Gardés; el Director General d’Immigració, Xavier Bosch i dels membres del patronat de la fundació i del jurat, a més de molts dels participants als diversos projectes guanyadors.

Per assistir a l’acte es van desplaçar a Barcelona, en un autobús, 60 dones de les 120 que participen al projecte, que van aprofitar l’avinentesa per descobrir la Ciutat Vella de Barcelona.

“Des de l’AV volem expressar el nostre agraïment per aquest premi a la Fundació Lluís Carulla, de forma molt especial a la nostra Vocalia de Dones, i amb tot el nostre afecte a totes les dones de Rocafonda i de Mataró que, realitzant-hi tasques diverses, fan que el ‘Totes plegades’ sigui un referent d’amistat i bona entesa entre dones vingudes d’arreu del món, a Mataró”, asseguren des de l’entitat veïnal de la capital del Maresme.

COMPARTIR