“La intenció és créixer per promocionar la nostra vila gastronòmica”

Text: Redacció
228

L’Associació d’Hostalers de Cabrils és un dels actius agents que en aquest municipi del Baix Maresme dinamitza la gastronomia local i la seva projecció en tot el territori. Parlem amb ells de la seva activitat, la Mostra gastronòmica i dels projectes de futur.

Com s’ha plantejat la Ruta gastronòmica d’aquest any? Quines novetats presenta?
Per a la Ruta aquest any vam voler fer alguna cosa diferent que crides l’atenció i que permetés fer un plat diferent a cada hostaler, per això vam crear les ‘patates amb bermudes’, un nom molt estiuenc i que ens donava joc per obrir la nova temporada d’estiu i a la vegada crear un concurs a través de les xarxes socials. Cada Hostaler que va participar havia de crear un plat, tenint en compte aquest nom, però sense seguir cap pauta. I així, cada cuiner va mostrar la seva part més creativa. Amb aquests proposta tan atrevida vam començar aquesta Ruta gastronòmica del 2016 amb el nostres convidats especials, Pep Plaza i Ada Parellada, entre d’altres, com totes les personalitats i periodistes que van assistir-hi un cop més al nostre poble.

Quines activitats promou l’entitat durant l’any?
Durant l’any l’entitat va fent diferents activitats, com poden ser l’Olla aranesa durant el mesos d’hivern, o les terrasses durant l’estiu.

Actualment amb quants membres compten?
En aquest moments comptem amb 12 membres, però esperem que l’any vinent en siguem algun més, ja que recentment s’han obert nous establiments.

Quin contacte mantenen amb d’altres associacions o ens similars?
Sempre intentem col·laborar, ja que el que beneficia a uns beneficia als altres. Un exemple podria ser amb l’Associació de comerciants, amb qui sempre estem oberts a fer coses en conjunt amb ells. L’important és que Cabrils sigui un nom conegut!

Com col·laboren amb l’Ajuntament per la promoció del sector?
L’Ajuntament sempre ha col·laborat de manera estreta amb la nostra associació i els estem molt agraïts.

Com participen en l’elaboració de la Mostra Gastronòmica i com s’hi integren?
Tots els hostalers participem de manera molt activa a la Mostra, ja que hi som tots presents, i l’Associació té un estand propi. És un bon moment per donar a conèixer Cabrils i els nostres establiments.

Quins projectes de futur es planteja l’entitat?
Com sempre la nostra intenció no és altra que anar creixent per intentar poder promocionar de la manera més activa possible els nostres establiments i la nostra vila gastronòmica. Però per suposat sempre mantenir la nostre filosofia de col·laborar entre nosaltres i intentar ajudar-nos quan un ho necessita.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí