“La Mostra és una oportunitat per promoure i donar un impuls al producte de qualitat i proximitat”

Text: Redacció
189

Isabel Tamboleo Villalobos (CiU) és la regidora d’Esports, Comerç i Consum, Promoció Econòmica,Turisme, Sanitat, Gent gran, Serveis socials i Cooperació i solidaritat de l’Ajuntament Cabrils. Parlem amb ella de la 29a Mostra Gastronòmica, a punt ja per a una nova edició aquest mes agost, i de la dinamització comercial al municipi.

Un any més per a la Mostra Gastronòmica. Què en destaca d’aquesta edició?
Enguany celebrem la 29a Mostra Gastronòmica i Artesanal de Cabrils, una Mostra consolidada i una cita obligada per gaudir de la bona gastronomia entre familiars i amics. Aquest any, com a novetat organitzativa, hem canviat el programa d’emissió de tiquets per donar més agilitat a l’hora de què el visitant compri els tiquets de degustació.

Com s’interrelaciona la Mostra amb el sector gastronòmic del municipi, tant amb l’Associació d’Hostalers com amb els restaurants?
Aquesta Mostra és una oportunitat per promoure i donar un impuls al producte de qualitat i proximitat, al bo i el millor del nostre municipi. Per això, des de l’Associació d’Hostalers de Cabrils i des dels restaurants, participen oferint els millors plats que tenen a la carta.

Majoritàriament, quin és el perfil de públic que s’acosta a la Mostra durant aquests intensos dies d’agost?
La Mostra té un perfil familiar, l’oferta es molt àmplia i arriba des dels mes petits als mes grans.

El ‘plat de Cabrils’ és una mostra de l’aposta per promoure la identitat gastronòmica del municipi. Cada restaurant l’interpreta a la seva manera. Quin balanç fa de la implantació d’aquest producte?
El balanç és bo, ha tingut molt bona acceptació, però cal continuar promocionant-lo, ja que és el plat típic de la vila.

És important reivindicar el comerç de proximitat, el comerç de poble?
Sense ells, els nostres pobles no serien el mateix, donen vida i ajuden a la cohesió social tan necessària per a tots els municipis. Donem el màxim suport al comerç local existent i ajudem a potenciar el paper de l’associació de comerciants, fent diferents actuacions durant l’any. I que millor que la Mostra, una molt bona oportunitat per donar-se a conèixer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí