La teràpia sexual

Anaïs Martínez.  Espai Terapèutic maresme
293

Gaudir d’una vida sexual plena i de qualitat, superant el dia a dia, és un camí ple de daltabaixos.

De fet, compaginar l’enorme quantitat de feines i rols que la societat pretén de nosaltres és quasi una “missió impossible”: homes i dones de negocis qualificats, pares perfectes, fills sol·lícits, parelles exemplars durant un dia. I, de nit… De nit sembla que hàgim de transformar-nos casi per art de màgia en amants disposats, tigresses i gigolós, experts en el ‘Kamasutra’ i fer volar l’un a l’altre. O, com a mínim, aquests són els titulars de moltes de les revistes, llibres o programes televisius que tenim al nostre abast.

Però, en realitat, en els primers moments, quan trobem a algú, costa encaixar. Som dos desconeguts, marcats per històries passades, amb les nostres manies, pors i ansietats. A sobre, l’altra no sembla gaudir com crec que ho ha de fer. Els dubtes, inoportuns, interrompen el moment en el qual es despullen els cossos (això sí, impacients, no ens han visitat abans) i la nostra ment comença a jugar-nos males passades: què estaré fent malament?

En parelles de llarg recorregut és gairebé a la inversa, ens coneixem massa. Ja no hi ha res nou en l’altre, res que ens sorprengui. L’apatia s’ha anat instal·lant entre nosaltres i està tan còmoda que sembla no voler anar-se’n. Com podem recuperar allò que vam tenir o construir allò que sempre hem anhelat i encara no hem aconseguit?

Quin tipus de persones milloren amb aquesta teràpia?

– Monotonia.
– Insatisfacció.
– Apatia o falta de desig.
– Dificultat per aconseguir o mantenir una erecció, ejaculació precoç.
– Dolor en la penetració (vaginisme, disparèunia).
– Embaràs i lactància.
– Menopausa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí