La Vinografia dels Alella aplega més de 200 professionals

Text: Papers de vi
218

El passat dilluns 11 de juliol va tenir lloc la segona edició de la Vinografia dels Alella, un esdeveniment organitzat per la revista Papers de vi, amb la col·laboració de la Fundació Germans Aymar i Puig i l’Ajuntament d’Alella.

L’activitat va consistir en una fira adreçada únicament a professionals del sector del vi que va reunir més de 200 sommeliers, restauradors, periodistes vinícoles i prescriptors diversos, que van tenir l’oportunitat de tastar més de 120 referències de vi DO Alella, moltes d’elles per primera vegada, d’una vintena de productors diferents. Tal com expliquen els promotors d’aquesta iniciativa, més enllà de facilitar la relació comercial entre productors i prescriptors, la Vinografia tenia un altre objectiu: facilitar als professionals la possibilitat de prendre el pols a la DO Alella i ajudar-los a adquirir consciència del moment d’esplendor i creixement que aquesta està vivint.

La primera edició de l’esdeveniment es va celebrar l’any 2012 i va aplegar uns 70 professionals que van tenir l’oportunitat de tastar una setantena de referències de vuit productors. Veient el resultat de la darrera edició, queda constatat el creixement d’aquesta proposta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí