L’Associació d’Hostalers presenta la 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Text: Redacció
236

Un any més, es dóna el tret de sortida a la Ruta Gastronòmica de Cabrils, la cinquena, amb la que es vol fomentar el turisme de proximitat i les qualitats del municipi com a Vila gastronòmica. Per presentar-la, l’Associació d’Hostalers de Cabrils, organitzadora de la Ruta, seguint una iniciativa que es va posar en marxa fa dos anys i que compta amb una gran acollida, ha convidat a un grup de periodistes a viure en primera persona com es treballa en una cuina. 13 periodistes de 10 mitjans diferents han estat “Ajudants de cuina per un dia” a les cuines dels restaurants de l’Associació. L’experiència, novament, ha estat molt gratificant, tant pels periodistes, com pels xefs que els han acollit a les seves cuines. Alguns dels periodistes ja han manifestat el seu desig de tornar a participar el proper any.

La Ruta Gastronòmica de Cabrils, que s’iniciava fa cinc anys, deixa palès, cada any, que Cabrils té molt a oferir en matèria gastronòmica. Com recorda sempre l’Alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, “Cabrils és la perla del Maresme en gastronomia”.

La ruta d’enguany ofereix la creació, per part dels restaurant de l’Associació, d’un plat per l’estiu “Croquetes amb Pareo”, que cada un d’ells ha elaborat seguint les particularitats de la seva cuina: tradicional, d’autor, de mercat… Els periodistes “Ajudants de cuina per un dia” s’han encarregat d’elaborar-les juntament amb els xefs i, posteriorment, han estat presentades durant el dinar-taula rodona, passant pel veredicte de l’Àvia Remei.

S’ha organitzat un concurs a instagram per tal que tothom que ho desitgi i visiti un establiment de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, demani “Croquetes amb pareo”, es faci una fotografia on apareguin i la pengi a instagram etiquetant-la com #Croquetesambpareo i afegint la localització de l’establiment. La millor foto guanyarà un àpat per a dues persones en un establiment de l’Associació. La segona millor foto guanyarà un davantal de l’Associació. La data límit per participar serà el 30 de setembre de 2017.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí