Les calvalcades dels Reis Mags al Maresme 2013

Text: Redacció
253
SELECCIONA LA POBLACIÓ
Alella
Arenys de Mar
Arenys de Munt
Cabrera de Mar
Cabrils
El Masnou
Mataró
Premià de Dalt
Premià de Mar
Sant Andreu de Llavaneres
Sant Vicenç de Montalt
Teià
Vilassar de Dalt
Vilassar de Mar

Alella

Patge Reial. Recollida de les cartes per als Reis d’Orient. Dijous 3 de 17h a 19h i divendres 4 d’11h a 14h a la Plaça de l’Ajuntament.

Taller de fanalets. Divendres 4 de 17h a 20h a Can Gaza. Gratuït i sense inscripció. Organitza: Esplai Guaita’l.

Taller de Fanalets. Dissabte 5 de 10:30h a 13:30h a Can Gaza (2n pis). Gratuït i sense inscripció. Organitza: Esplai Guaita’l

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 18:30h inici passeig del Germans Aymar i Puig. Recorregut: passeig del Germans Aymar i Puig, Can Lleonart, Riera Principal, carretera BP-5002, Rambla d’Àngel Guimerà, C/ les Heures, Torrent de Vallbona, Empedrat del Marxant i Empredrat del Marxant i Plaça de l’Ajuntament, on saludaran des del balcó de l’Ajuntament. Seguidament, aniran al Casal on els infants podran lliurar les seves cartes als Reis Mags d’Orient.

Arenys de Mar

Concert de Reis del Cor Adàmaris. Divendres 4 a les 21.30h al Convent dels Frares Caputxins. El Cor de noies Adàmaris us ofereix un concert de música coral d’autors diversos amb acompanyament d’arpa. Preu: 3 euros.

Arribada dels Reis de l’Orient. Els Reis de l’Orient que porten coses a la gent! Dissabte 5 a les 18h a la part alta de la Riera. Després del seu recorregut per la vila i un cop saludades les autoritats, els Reis recolliran les vostres cartes a la sala polivalent del C.C.Calisay a partir de les 19.30h.

Els Pastorets d’Arenys de Mar. Diumenge 6 a les 18.30h. al Teatre dels Seràfics. Preu: 6€.

Arenys de Munt

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 18h. des de la Zona Industrial Torrent d’en Puig fins a l’Eixample i la plaça de l’Església. Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient faran un pregó per a tots els nens i nenes a la plaça de l’Església.

Cabrera de Mar

Recepció del Patge Reial. Dijous 3 de gener a les 19h al Centre Cívic del Pla de l’Avellà. Entrega al Carter Reial de les Cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 19h pels carrers del centre del poble, sortint de la rotonda del Sindicat. Bus gratuït Pla-Centre-Pla entre les 18.30h i les 21.30h.

Cabrils

Visita del Patge Reial. Dijous 3 i divendres 4 de 17.30h a 19.30h al Complex Esportiu Illa Activa.

Taller de Fanalets. Divendres 4 a les 11h al Centre Cívic. A càrrec de Diverta.

Cercavila de SSMM Els Reis Mags d’Orient. Dissabte 5 a les 18h pels carrers i places del casc urbà. Al finalitzar, al Centre Cívic: Entrega de cartes als Reis Mags.

Masnou

Carters reials i arribada del Patge Xumet. Dijous 3 de gener a les 18h a la plaça d’Ocata. També el 4 de gener.

Fira d’artesania de Reis. Divendres 4 a les 9.30h a la carretera de Barcelona i a la plaça de la Llibertat. Tot per fer els darrers regals i per preparar un bon dinar amb productes artesanals.

Patge reial al Mercat. Divendres 4 de gener durant tot el dia al Mercat Municipal. Vine a portar la teva carta als Reis d’Orient. De 10h a 13 h i de 17h a 20h, el patge reial estarà al Mercat per tal que tots els nens i nenes que ho vulguin li puguin entregar la seva carta als Reis d’Orient.

Tortell de Reis. Dissabte 5 de gener al Mercat Municipal.Vine al Mercat a menjar tortell.

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 de gener a les 17.30h. Arribada en vaixell de SS. MM. Els Reis Mags d’Orient. A partir de les 17.15 h, el Patge Xumet us espera a la plaça d’Europa per rebre a SS. MM. Podreu gaudir dels timbalers i bastoners del Masnou. Després del recorregut de la Cavalcada, a la plaça d’Ocata actuaran els timbalers i els bastoners a l’hora prevista per a l’arribada de SS.MM. Els Reis Mags d’Orient, a les 21 h.

Mataró

Lliurament de cartes als Patges Reials. Dimecres 2 a la Plaça de l’Ajuntament de 17h a 20h. Consulteu dies i indrets de recollida de cartes a www.mataro.cat/nadalapunt.

Llegim el conte: Els tres Reis d’Orient de Lluís Farré, amb les il·lustracions de Mercè Canals. Dijous 3 a les 17.30h a la Biblioteca Caixa Laietana.

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Dissabte 5 a partir de les 17:30h des de la plaça de Puerto Rico. La comitiva sortirà de la plaça de Puerto Rico i recorrerà els carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament, on Ses Majestats faran els seus discursos.

L’hora del conte especial: Reis 2013. Dimarts 8 a les 18h a la Biblioteca Pompeu Fabra. Contes d’hivern. Hora del conte fredolica. Cal venir amb abric per escoltar les històries i els contes que de ben segur ens deixaran amb el nas glaçat. A càrrec de Gina Clotet.

Premià de Dalt

Espectacle infantil i visita del Patge Reial. Divendres 4 de gener a les 11.30h a la plaça Mil·lenari. Acció vinculada al Pla de Barris.

Cavalcada de SSMM Els Reis d’Orient. Dissabte 5 a les 18h entrada al Barri Santa Anna – Tió. A les 19h: Entrada al Barri del Remei. A les 20h: Arribada a la plaça de la Vila. Visita dels reis mags a l’església. Tot seguit lliurament dels regals dels Reis.

Premià de Mar

El fanalet de Reis. Dimecres 2 de 16h a 18h al Museu de l’Estampació.

Patge Reial. Dimecres 2 i dijous 3 de 18h a 20h a la plaça de la Sardana (en cas de pluja, al Centre Cívic).

Patge Reial. Dijous 3 i divendres 4 al matí, en horari comercial, al mercat de Sant Joan.

Rebuda de S.M. els Reis de l’Orient. Dissabte 5 a les 17h als jardins del Palmar.

Rebuda de S.M. els Reis de l’Orient. Dissabte 5 a les 17.30h a l’Ajuntament de Premià de Mar.

Gran Cavalcada de Reis. Dissabte 5 sortida a les 18.30h de la plaça Joan Coromines.

Pessebre vivent. Dissabte 5 a partir de les 18.30h a la plaça dels Països Catalans. Organitza: Escola de Teatre Kampikipugui.

L’hora del conte: Per Reis… un munt de contes. Dimecres 9 de gener a les 18 h a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. A càrrec de M. Àngels Gil.

Sant Andreu de Llavaneres

Cavalcada de Ses Majestats d’Orient. Dissabte 5 a les 18.30h pels carrers de Llavaneres i la plaça de la Vila. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 18h, des del Camí del Padró. Recorregut: Camí del Padró, Ps. dels Pins, Maresme, Costa Daurada, Riera del Gorg, plaça del Poble, Sant Antoni i plaça de l’Església. Pels vols de les 19h, a l’Església de Sant Vicenç, els Reis oferiran al Nen Jesús or, encens i mirra. Tot seguit, a la plaça de l’Església. Benvinguda de l’alcalde als Reis Mags. Lliurament de les cartes dels nens i nenes als Reis.

Teià

Visita del patge reial i taller de fanalets. Dijous 3 a les 18h a la Casa Municipal de Cultura La Unió. Avança’t a entregar la carta als ajudants reials, que tinguin temps per preparar tots els regals.

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 18h al Complex esportiu Sant Berger. Nens i nenes, arriben els Reis Mags a Teià.

Vilassar de Dalt

Cavalcada de Reis i concurs de fanalets. Dissabte 5 de gener de 2013. Sortida: a les 17.30h de l’Hospital de Sant Pere. Arribada a Plaça: 19h. Recorregut: Sortida des de l’Hospital de Sant Pere, C/ Santa Maria, C/ Pius XII, C/ Murillo, C/ Manuel Moreno, C/ Anselm Clavé, C/ Mestra Viladrosa, C/ Àngel Guimerà i arribada a la plaça de la Vila. Animeu-vos i feu el vostre fanalet per rebre els Reis. Aquest any hi haurà un obsequi per a tots els participants que es lliurarà el diumenge 13 de gener a l’Església Parroquial.

Vilassar de Mar

Recollida de joguines per a la campanya de Reis a la Xinesca, que seran lliurades a Càritas Diocesana, Parròquia de Sant Joan… Dijous 3 de 17h a 20h al Centre Social Les Pinedes (C. Santa Eulàlia, 142).

Cavalcada de Reis. Dissabte 5 a les 17:30h. Sortida a les 17.30 h des del polígon industrial Els Garrofers, 18.15 h Casal de Curació, 19 h Casa Pairal, 19.45 h Església, 20.15 h plaça de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí