L’obra de Perecoll al Museu Monjo de Vilassar de Mar

Text: Redacció
291

L’artista mataroní Perecoll va inaugurar el passat 18 de juny l’exposició ‘Negre + Natura’ al Museu Monjo de Vilassar de Mar. Durant l’acte va explicar que va començar a treballar amb el color negre perquè va néixer en una època molt fosca, el franquisme. Perecoll també va recordar que la seva generació tenia vivències molt grises: “Les fotos eren negres, la ràdio i la tele també… i al final això es converteix en una posició”.

‘Negre + Natura’ són pintures de paisatges suggerits i arbres del Montseny, on el polifacètic artista i pintor del color negre ens mostra el seu propi imaginari ple de possibilitats, de matisos i de llum.

Respecte al seu maridatge amb el negre, Perecoll diu: “L’estudi d’aquest color m’ha portat per camins inimaginables. Camins dificultosos i engrescadors. M’ha dut al mar, als arbres, als paisatges, als retrats, a les figures, als guerrers, fins i tot, m’ha dut a passejar pel Barroc”.

La mostra es podrà visitar fins el 30 de juliol. De dimarts a divendres, de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí