Micromecenatge del llibre ‘Encara hi ha papallones al jardí’, d’Emília Illamola

Text: Redacció
158

L’escriptora argentonina impulsa un nou treball a través de la plataforma de micromecenatge Quorum Llibres. ‘Encara hi ha papallones al jardí’ és un recull de vint-i-dos textos, que van des del relat fins al monòleg, gira al voltant d’inquietuds ja explorades anteriorment per l’autora, com és la necessitat d’aprofundir, d’anar més enllà de les aparences, buscant un encaix definitiu que doni sentit a un viure més lleuger i, alhora, més autèntic.  Mentrestant, la bellesa efímera d’aquestes papallones que aletegen encara, tot fent camí, en el jardí, se’ns presenta com una metàfora, un símbol, el far que ens guia entre els clarobscurs d’algun dels suggeridors escrits que integren aquest llibre; com una promesa cap a l’esperança, dins d’un món que evoluciona i es renova constantment.

Emília Illamola Ganduxé (Argentona, 1953) està vinculada laboralment al món del llibre des del 1974, primer a la botiga de llibres Cap Gros, i el 1975, com a cofundadora de la llibreria Robafaves, de la qual es va desvincular el 2011. Actualment, escriu i col·labora en diversos programes de Mataró Ràdio.

Ha publicat el llibre «Fraccions», de prosa poètica, i les novel·les «Joc de llunes», «Una certa onada» (Quorum Llibres, 2015) i «Más allá del cielo azul», obres que han estat presentades en llibreries, biblioteques i entitats culturals.

Es pot donar suport al micromecenatge a través de www.quorumllibres.cat

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí