MTR, la nova activitat organitzada per la UBM que convertirà la Rambla en un showroom urbà

Text: Redacció
784

La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini del Grup Drivim, organitza una nova activitat el dissabte 14 d’octubre durant tot el dia a la Rambla de Mataró.
Es tracta del MTR Showroom urbà, una forma singular de presentar els negocis que hi participen basada en l’impacte visual.

Durant tot el dissabte, de les 10:00h a les 20:30h, i amb un nou format tipus passarel·la estàtica, els comerços participants mostraran els seus productes o serveis creant exposicions singulars i creatives que cridaran l’atenció del ciutadà.

Aquesta nova iniciativa de la Unió de Botiguers de Mataró pretén potenciar la imatge de ciutat donant visibilitat als comerços amb participants que representen la majoria de sectors. Així, participaran al showroom urbà comerços d’automoció, belles arts, moda femenina, masculina i infantil, marroquineria, joieria, floristeria, perruqueria, roba de la llar, sabateries, estètica…. entre d’altres.

Aquesta activitat se suma a les accions que porta a terme la UBM per dinamitzar el comerç de la ciutat i fer de Mataró una marca amb un segell comercial important.

El president de la UBM, Jordi Novo, ha dit durant la presentació de l’activitat, que “a la UBM volem anar a més en tots els sentits, per això organitzem activitats com aquesta, amb més dinamisme, més imatge, més visibilitat i amb una major representativitat de tots els sectors i empreses de serveis per oferir una major projecció de ciutat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí