Quan necessiten els nens reforç escolar?

Acadèmia Alella (Alella).
468

Hi ha nens que durant el curs escolar comencen a tenir dificultats al seu aprenentatge, que si no es tracten a temps ni es tenen en compte pensant que ja milloraran sols, és molt probable que comencin a tenir un retràs en els seus coneixements en respecte al nivell de la resta de la classe.

Aquest fet pot ocasionar que davant els exàmens els nens no treguin bones notes perquè prefereixen no estudiar a fer-ho davant d’alguna cosa que no entenen, i malgrat que s’hagin esforçat, el resultat serà negatiu perquè els hi exigeixen més del nivell al qual ha arribat el seu aprenentatge.

El no poder superar els exàmens farà que els nens se sentin frustrats, que deixin d’organitzar-se bé, que comencin a distreure’s, a no parar atenció i a què la seva concentració comenci a disminuir, que no facin els deures per por a equivocar-se o fins i tot, a la llarga, els pot portar al fracàs escolar.

És motiu suficient per a pensar a fer-li un reforç escolar? Per descomptat que sí. En aquest sentit, els nens necessitaran clarament un reforç escolar perquè el seu rendiment no és l’adequat. Si després de llegir tot l’esmentat anteriorment penses que el teu fill pot necessitar aquesta ajuda acadèmica extra, pots demanar assessorament a l’Acadèmia Alella, estarem encantats de poder-te indicar quin és el pla més adequat i personalitzat.

Avantatges de les classes de reforç escolar:

  • Fer els deures en menys temps.
  • Reforçar els continguts apresos.
  • Una forma nova d’aprendre personalitzada.
  • Aprendre a organitzar el temps d’estudi.
  • Preparar els exàmens amb temps.
  • Descobrir tècniques d’estudi i de memorització.

Com ja afirmava Albert Einstein: “No et preocupis pels teus problemes amb les matemàtiques, els meus encara són majors”.

Pl. Antonia Pujadas, 4 · Alella · T. 93 555 17 11 · 650 97 11 79
www.academiaalella.com

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí