No veus aquesta pàgina correctament? Mira la versió online aquí.
Logo cinerclub
PROGRAMACIÓ SEGON QUADRIMESTRE
10 de febrer a les 22.30 hores
Foto Melancholia

MELANCHOLIA

de Lars Von Trier. Dinamarca, 2011.

Al nord d'Europa, dues germanes celebren el casament d'una d’elles mentre un planeta anomenat Melancholia s’acosta perillosament a la Terra. Davant la possibilitat d’un xoc imminent, els seus caràcters antagònics s'esberlen i deixen al descobert les contradiccions que amaguen dins.

 
24 de febrer a les 22.30 hores
Foto Stella

STELLA

de Sylvie Verheide. França, 2008.

La petita Stella té onze anys, viu amb els pares en un cafè de la perifèria de París i està a punt de començar a estudiar en una nova escola. Durant un any la seguim en el seu imparable descobriment d’un món que fins ara li era desconegut: el de la cultura i l’amistat.

 
9 de març a les 22.30 hores
Foto Drive

DRIVE

de Nicolas Winding Refn. EUA, 2011.

El protagonista de Drive és un individu solitari i silenciós que treballa conduint cotxes, de dia com a especialista de cinema i de nit al servei de delinqüents. El codi pel qual es regeix es trastoca en el moment que coneix una dona que viu amb el seu fill petit i que té el marit a la presó.

 
23 de març a les 22.30 hores
24 de març a les 20.00 hores
Foto The Artist

THE ARTIST

de Michael Hazanavicius. França 2011.

Hollywood, 1927. George Valentin és un cèlebre actor de cinema mut a qui tot li somriu. Però l’arribada del cinema sonor marca el final de la seva carrera i el porta a caure en l’oblit, mentre la jove extra Peppy Miller comença a ser propulsada cap a l’estrellat.

 
13 d'abril a les 22.30 hores
Foto Nader y SImin

NADER Y SIMIN, UNA SEPARACIÓN

d'Asghar Farhadi. Iran, 2011.

Simin i Nader són un matrimoni que decideixen abandonar l’Iran amb la seva filla per a buscar una vida millor. A l’últim moment, però, Nader es fa enrera per cuidar el seu pare malalt i Simin demana el divorci. A partir d’aquí, una sèrie d’aconteixements dramàtics faran que les seves vides donin un tomb.

 
27 d'abril a les 22.30 hores
Foto Le Havre

LE HAVRE

d'Aki Kaurismäki. Finlàndia, 2011

Marcel Marx, escriptor bohemi que es guanya la vida enllustrant sabates, ensopega per atzar amb un nen africà que, escapat d’una batuda policial d’immigrants clandestins, vol retrobar la seva mare a Anglaterra. Tota una comunitat d’amics es posarà al servei d’una causa justa.

 
Cineclub Garbí. Centre cultural de Malgrat de Mar (C/ Carme, 26)
cineclubgarbi.wordpress.com · cineclubgarbi@hotmail.com
Si no voleu rebre més informació del Cineclub Garbí, retorneu aquest mail a cineclubgarbi@hotmail.com