Nits musicals i gastronòmiques al Castell Jalpí d’Arenys de Munt

Text: Redacció
240

Com és habitual els darrers anys, les nits d’estiu del Castell Jalpí es vesteixen de música i gastronomia. El primer divendres d’agost, Mónica Green serà la veu que obrirà el cicle amb un repertori de soul, blues, i R&B. L’endemà, serà el torn de la Gala d’òpera i sarsuela amb les actuacions de la soprano Beatrice Jiménez-Marconi, el baríton Toni Marsol i el piano de Ricardo Estrada.

No podia faltar un clàssic de les nits musicals del Castell Jalpí, com és l’actuació de la Gala dels tres tenors. Popularitzat pels grans Pavarotti, Carreras i Domingo. En aquesta ocasió, el divendres 9 d’agost, viurem aquesta actuació amb les veus d’Albert Deprius, Josep Fadó i Antoni Lliteras seguides pel piano de Marta Pujol.

Finalment, el dissabte 10, l’actuació de l’espectacular trio de The Sey Sisters, clourà el festival. Un conjunt de tres veus que ens conviden a viure un viatge musical des del gòspel, fins a la música africana.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha organitzat aquest cicle en substitució al Festival de Música Clàssica. El grup SEHRS oferirà a cada recital un menú gastronòmic inclòs amb l’entrada premium.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí