Notre premier anniversaire, déjà!

Mon Petit Atelier (El Masnou).
316

Mon Petit Atelier va néixer fa un any com un espai d’aprenentatge de la llengua francesa i alhora un centre lúdic obert a tothom, tot en un entorn francès. La nostra passió per la llengua i la cultura francesa ens va dur a la creació d’aquest nou espai, que ha esdevingut la confluència i el punt de trobada de gent que, com tu, se sent atreta per la cultura francesa i vol mantenir-hi un contacte freqüent que no només es redueixi a l’estudi de la llengua.

Ja hem complert un any, durant el qual han passat moltes coses… Fins i tot ens hem canviat de local i ara estem a l’edifici de la Calàndria del Masnou, en un entorn immillorable!!! El balanç d’aquest primer any ha estat molt positiu i les ganes de fer més coses han crescut amb les vostres peticions i els vostres ànims. Gràcies a tots!

Així doncs, i donat que els mateixos alumnes ens heu demanat de fer altres llengües perquè al Mon Petit Atelier heu trobat una manera diferent i amena d’aprendre una llengua, en un entorn acollidor, amb gent amb els mateixos interessos i amb activitats lúdiques que complementen l’aprenentatge…, us fem saber que aquest octubre comencem amb les classes d’anglès i d’alemany en tots els horaris i nivells (també seguim amb el català i el castellà per a estrangers).

Com sempre ja sabeu que, al Mon Petit Atelier, a part dels cursos de diferents nivells i per a totes les edats, hi podeu venir i participar, regularment o de manera esporàdica, a un munt d’activitats lúdiques en francès en les quals intentem passar una bona estona, tot comunicant-nos i repassant els coneixements que hem anat adquirint. Per exemple, el grup de conversa de francès dels divendres a l’hora del Petit Déjeuner és tot un èxit!!! Xerrem i riem de valent!!! Aquest grup és obert a tothom, només cal reservar plaça el dia abans.

Al llarg del curs i a part de les classes habituals anirem afegint també activitats lúdiques en anglès, alemany i italià, en funció de la demanda. Les podreu consultar al nostre Facebook www.facebook.com/escolaiespaidefrances, o a la nostra pàgina web www.escolaiespaidefrances.com

A més, ja sabeu que si teniu una estoneta lliure, també podeu venir i fer un cafè, llegir la premsa francesa o algun llibre de la biblioteca, fer els deures o senzillament xerrar amb els companys…

Com molt bé sabeu, sovint quan un s’ho passa bé, les coses entren i s’aprenen millor.

Si encara no ens coneixeu, us convidem que vingueu a conèixer la nostra escola que de ben segur us sorprendrà. À très bientôt!!

Inici dels cursos de francès, el 4 de setembre 2017 (les altres llengües a l’octubre).

c/ Dr. J. Agell, 5 Local 4 · EL MASNOU T. 93 348 20 91
www.escolaiespaidefrances.com

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí