Nova edició del Salóboda Mataró i Maresme

Text: Redacció
265

La 24a edició del SALÓBODA Mataró i Maresme arriba al Centre de Congressos del TecnoCampus del 17 al 19 de febrer. La fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya.

A banda de les celebracions de casaments, com cada any, a SALÓBODA s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial. La passarel·la, que es portarà a terme a l’Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte 18 i dos el diumenge 19, correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda acompanyants, art floral, complements, perruqueria i maquillatge. Els horaris de les desfilades seran a les 12.45h i a les 18.45h.

SALÓBODA Mataró i Maresme s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.

La inauguració del SalóBoda serà el divendres 17 a les 19.30h amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva de la entitat organitzadora Unió de Botiguers de Mataró.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí