Novetats de Voliana Edicions

Text: Redacció
168

Voliana Edicions, l’editorial d’Argentona ha publicat recentment ‘Basc per a catalanoparlants’ de les professores Beatriz Fernández i Anna Pineda, amb un subtítol significatiu: “O de com dues llengües tan diferents s’assemblen tan”, un llibre que és molt més que una gramàtica i que està tenint una gran acollida arreu dels Països Catalans.

Al febrer Voliana treu tres títols: ‘Cròniques de Kaneai’ de la vilassarenca Raquel Picolo, un recull de contes fantàstics; ‘Xera i sutge’, una novel·la de Sílvia Fernández que tracta el tema de la revolta anarquista dels miners de Fígols el 1932; Emília Illamola ens proposa ‘Cabrils, Sao Paulo, Barcelona. Un amor pendent’ en què novel·la una història real.

Seran novetats del mes de març el poemari ‘Un pont de versos’ conduït pel mataroní Salvador Riera, dibuixa un pont virtual entre dos poetes afectats per la malaltia de Parkinson, la flamenca Marieke Maerevoet i Salvador Riera. Ella no entén el català i ell no entén el neerlandès, però amb l’ajuda de la Rosa Tirado i de la Laia Fàbregas escriuen un poemari en quatre llengües (català, castellà, anglès, neerlandès) que estableix un pont de versos entre aquestes llengües. De l’escriptor de Cullera Manel Joan Arinyó, apareixerà la novel·la ‘Objectiu Fidel. Cuba nua’, un llibre divertit, crític i sense complexos que ens presenta la Cuba real.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí