Parlant amb la mirada

Text: Redacció
385

Des de fa mes de tres anys, Isabel Navarra, de Cabrera de Mar, combina el seu hobby de  fer fotos amb el voluntariat, ajudant als animals abandonats en protectores i centres d’ acollida públics. A traves dels books fotogràfics que realitza a més de 500 animals a l’any i  que difon en les xarxes socials, ajuda a cercar-los famílies adoptives.

Com a sòcia de La Massa, de Vilassar de Dalt, li van proposar fer una exposició en el centre. La decisió del tema va ser fàcil per a Isabel Navarra. I va decidir que la seva primera experiència en exposicions seria fer un recull d’imatges de gossos abandonats que parlessin amb la mirada.

I d’aquí va néixer el projecte ‘Parlant amb la mirada’, una galeria de 40 fotografies en blanc i negre, on la mirada de l’animal és el vehicle de comunicació per fer sentir  al visitant els diferents estats emocionals que viu un gos un cop ha estat abandonat. Aquesta exposició, estrenada a la sala de La Massa el passat mes de març, s’ anirà renovant amb noves imatges i serà itinerant en diferents municipis.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí