“Participar en actes solidaris com l’Alternative Hair Show m’omple com a persona”

Text: Redacció
240

Felicitas Ordás, directora del saló Felicitas Hair, és la primera dona espanyola que participa a l’Alternative Hair Show, l’esdeveniment solidari de perruqueria més important del món, que es celebra el 16 d’octubre a l’emblemàtic Royal Albert Hall de Londres. Ens ho explica.

Premiada internacionalment, premiada al seu país i a la seva ciutat, Perruquera de l’any 2014… i ara, la primera espanyola que actua a l’Alternative Hair Show. Què significa per a vostè participar-hi?
Acomplir el somni més gran de la meva carrera professional. Porto esperant aquest moment molts anys. Ara estic immersa en la preparació d’un dels shows més importants del món, ser altre cop la primera dona espanyola que hi participarà m’honora i puc dir que sento molt de suport de tots els companys perruquers del meu país. El meu somni es farà realitat…

El fet que L’Alternative Hair Show sigui un Show Solidari, la motiva de forma especial?
Cada any, quant assisteixo al show i veig el que han aconseguit per la lluita en la investigació de la leucèmia en els nens, m’emociona. Participar en actes solidaris com l’Alternative Hair Show m’omple com a persona tant que ho considero com un creixement personal en la meva vida que em fa valorar molt més tot el que m’envolta.

I ara, quin és el seu següent gran repte?
El meu proper gran repte està unit a Londres. Vull retre tribut a l’arquitecte Zaha Hadid que desgraciadament va morir fa uns mesos. Vull fer honor a les seves obres d’art representant-les en el cabell. Un gran repte en el que ja estic treballant i alguna altra sorpresa més. Podreu veure cóm es va elaborar aquesta col·lecció en un show formatiu que es diu “Effervescene” i que tindrà lloc a Madrid en la fira LOOK, el 6 de novembre d’aquest any.

Per acabar, estem a l’estiu. Què hem de fer per tenir cura del nostre cabell durant l’època estival?
Aquesta es la època de l’any on gaudeixo més assessorant a tots els meus clients sobre tots els tractaments personalitzats que creem per a ells i que tan importants són abans de l’estiu: hidratació, nutrició, color care, embolcalls… etc. Llueix un cabell espectacular aquest estiu i deixa’t assessorar per professionals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí