‘Pastorets. L’estel de Natzaret’, al Patronat Social Premianenc

Text: Redacció
444

Les representacions es faran els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre, a les 18 h.

Després de molts anys sense representar-se, els Pastorets es van reprendre a Premià de Mar l’any 2014, segons expliquen els promotors d’aquesta proposta cultural tan vinculada al cicle nadalenc.

“El Patronat ha demostrat que, si es vol, es pot. Sense mitjans econòmics, però amb una gran dosi d’il·lusió i d’imaginació i amb l’esforç d’un equip compromès, ha aconseguit tirar endavant aquest projecte: diferents generacions treballen de costat per tal de mantenir viva la tradició”,  en paraules de la directora, Montse Alemany. “Només es pot copsar l’abast d’un projecte d’aquest tipus si en formes part. Actors, músics, equip tècnic i col·laboradors, més de setanta-cinc persones que regalen generosament moltes de les seves hores a  l’entitat i al projecte”, també assegura.

 

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Soc la Teresa Arges Codina
    Man enviat k ma avian tocat entradas per na a veura els Pastorets de Premia de Mar, pel dia 23 o 29 i resulta k no se que soc fet i no trobo en lloc per pogue contestarlis, damanaria k mal poguesiu torna envia, en bindria ve pogue vindra el dia 29 , dons nosaltres estem fent pastorets a la Sala Cabanyes de Mataro i es el unic dia k estem lliuras, moltes gracies, damano contesta si es posible, Teresa Arges.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí