Premià de Dalt celebra la 3a edició d’Arrela’t a la Cultura

Text: Redacció
232

Premià de Dalt fa una clara aposta per l’impuls de la Cultura Popular i Tradicional a través de la celebració de l’Arrela’t. Enguany celebra la tercera edició i tindrà lloc durant el cap de setmana del 16 i 17 de setembre.

L’Arrela’t es mou en dos àmbits principals: la cultura popular, barrejant tant elements de creació contemporània com altres d’arrel tradicional i la participació ciutadana i l’ampliació de la base social de la cultura. Així mateix, té també un caràcter interdisciplinari i aglutina diferents llenguatges artístics: música, dansa, circ, castells…

Els espectacles programats són de diferents formats: petit, mig o gran i adreçats tant al públic adult i jove com al familiar.

La proposta vol ajudar a difondre diferents elements de la nostra identitat, promoure la participació i l’interès per la cultura popular i tradicional del país, així com també la d’altres llocs i fomentar la cohesió social a través de l’educació, la cultura, els costums i les tradicions.

 

PROGRAMACIÓ

Dissabte 16 setembre

Inauguració de l’Arrela’t. 18 h. Inauguració a càrrec del grup de batucada ämbitum al Pati de Sant Jaume, i plantada de Gegants a la Plaça de la Fàbrica .

1a sortida del nostre Carrilet Arrela’T. A continuació. Amb el Concert Viatger amb la Xaranga Excèntrica, pels 4 barris del municipi.Fins a les 22 h.

26a. trobada de Gegants. 19 h. Amb les colles: Gegants de Premià de Dalt, Gegants Nous de Centelles, Gegants de Sant Vicenç de Montalt i Gegants de Sant Vicenç dels Horts.

Concert – Maridatge. 22 h. Parc de Can Verboom. El cantautor Vilarassenc Robert Poch “Rufí”, amb Vi Pansa Blanca DO Alella i La galeta de l’Arrela’t del PamSucre.

Diumenge 17 setembre

Trabucaires del Vi d’Alella. 11 h. Des de la Plaça de la Vila, fins al Parc de Can Verboom. A continuació inici dels viatges del Carrilet Arrela’t, matí i tarda.

Tallers a càrrec del PIJ – La Fletxa. 11 h. Torrent Santa Anna. Amb L’Arbre de les nostres Arrels i Els Caps que Broten. Xocolatada per esmorzar

Sardanes amb la Cobla Premià. 12.30h. Torrent Santa Anna.

ApiCirc. Durant tot el dia. Parc Can Verboom. Amb la Companyia Pessic de Circ. Espectacle interactiu al voltant de 5 cúpules geodèsiques pels més petits.

Tallers. 11:30 h. Parc Can Verboom. Arts Naturals amb Les Colomes, Instruments i Sons per menuts amb en Jaume Batlle i en Carlos Garcia, Bufa&Sons per als joves amb en Xavi Lozano.

Sardanes amb la Cobla Premià. 13:30 h. Parc Can Verboom.

Dinar amb els Cuiners de la Terra. 14:30 h. Parc Can Verboom. Porc sencer fet a llenya i Fideuà de verdures del Mareme.

Roda d’Esbarts de Catalunya. 17 h. Parc Can Verboom.

Castells al Parc. 18 h. Parc Can Verboom. Amb les Colles Castelleres: Bergants i Engrescats.

Comiat amb la Batucada ämbitum. 19:30 h. Parc Can Verboom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí