Propostes del mes de juliol de 2017

Text: Redacció
862

Activitats literàries

ARENYS DE MAR. Mercat Municipal
Diumenge 9 de juliol. 20 h: Tiberi, instal·lació escènica de Nyamnyam. 21 h: Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach. DIns el Poesia i+.

ALELLA.Biblioteca Ferrer i Guàrdia
Club de lectura. Dijous 13 a les 21h. Niebla, de Miguel de Unamuno.

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Literatura occitana contemporània. Dissabte 22 a les 19 h. A càrrec de Miquel Maresma.

ARGENTONA. Biblioteca
Presentació llibre. Dilluns 3 a les 19.30 h. El silenci de les cases de Maria Sanplà.

ARGENTONA. Biblioteca
Parlem de clàssics. Dijous 6 a les 19 h. El somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare.

CABRERA. Biblioteca Ilturo
Club de lectura. Dilluns 3 a les 19 h. La balada del cafè trist de Carson McCullers. Amb l’escriptor Toni Sala i l’editora Eugènia Broggi.

CABRERA. Biblioteca Ilturo
Presentació llibre. Dimecres 12 a les 19.30 h. T’ho donaré tot de Silvia Tarragó. Presentació a càrrec de Núria Pradas i Francesc Miralles.

CABRILS. Biblioteca
Tertúlia literària. Divendres 7 a les 19.30 h. El diluvi del secà d’en Pep Coll.

CALDES D’ESTRAC. Fundació Palau
Dijous 13 de juliol. Entrada: 15€. 19.30 h:Ursonate Karaoke, instal·lació de Cabosanroque. 19.45 h: L’art del desdir amb Vicenç Altaió. 20.30 h: Són bombes, no coloms amb Fadwa Souleimane. 21.30 h: Totes les nits incendiades, produccions pròpies del festival, amb Agustí Fernández, Roser López Espinosa i Núria Martínez-Vernis. DIns el Poesia i+.

CALDES D’ESTRAC. Fundació Palau
Divendres 14 de juliol. Entrada: 18€. 20 h: El desig pregon amb Marçal Font i interns de Quatre Camins. 21 h: Nico Roig. 22 h: Los Ángeles amb Rosalía & Raül Refree. DIns el Poesia i+.

CALDES D’ESTRAC. Fundació Palau
Dissabte 15 de juliol. Entrada: 18€. 19.30 h: Paraules pel temps de crisi amb Fina Birulés i Joana Masó. 20.30 h: tinguem fe: emoció, èpica i postmodernitat amb Unai Velasco, Berta García Faet i Sara Torres. 21.30 h: He deixat al paper tota la sang amb Rowan Ricardo Phillips, Juana Adcock i Ramon Prats. 22.30 h: Estimat Picasso a càrrec de Lluís Homar i Clara Segura. DIns el Poesia i+.

CALDES D’ESTRAC. Fundació Palau
Diumenge 16 de juliol. Entrada: 15€. 19.30 h: Suite, a ca`rrec de la pallassa Pepa Plana. 20.30 h: nit de poetes amb Antoni Clapés, Rubén Luzón i Sònia Moll. 21.30 h: Càntut de Sanjosex i Carles Belda. DIns el Poesia i+.

CANET DE MAR. Escola de Teixits Punt
Dijous 6 de juliol. 21 h: La caça de l’home, una tragèdia, amb Albert Balasch. 22 h: el dolor de la bellesa amb Roger Mas, Bikimel, Eduard Escoffet i Laia Martínez López. DIns el Poesia i+.

DOSRIUS. El Pou de Glaç
Diumenge 9 de juliol. 21.30 h: Jo em donaria a qui em volgués, espectacle per homenatjar Josep Palau i Fabre de Miquel Gelabert i Jaume Mallofré. 22.30 h: Joana Gomila Folk Souvenir. DIns el Poesia i+.

LLAVANERES. Parc de Ca L’Alfaro
Dissabte 8 de juliol. 20 h: Llengua de mare amb Neus Borrell i Nuvola Vandini. 20.45 h: Víctor Obiols presenta el llibre-disc Sacrilegis. DIns el Poesia i+.

MATARÓ. PLAÇA DE CAN XAMMAR
Poesia i teatre. Diumenge 2 a les 21 h. Petites peces teatrals amb planter mataroní d’Aina Torres, que presentarà el poemari Dos hiverns i un incendi. Tot seguit, sessió de DJ.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Véns a la tertúlia? Dimecres 5 a les 19 h. Tertúlia moderada per l’escriptor Toni Sala.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 6 a les 19.30 h. Xirinacs: El profetisme radical i no violent.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 6 a les 19.30 h. El carrer de Barcelona de Pilar González-Agàpito.

MATARÓ. Pati de Can Marchal
Divendres 7 de juliol. 20 h: Alenky amb Marc Egea i Oriol Sauleda. 21 h: Dents del segle amb Maria Sevilla i Guim Valls. 22 h: El pèsol feréstec, presentaran el disc Treure’n robins. 23 h: Coetus + Pau Riba, Tres veus i 12 percussionistes amb instruments desconeguts, aconsegueixen un desplegament espectacular on la tradició i el folklore es combinen amb nous llenguatges. DIns el Poesia i+.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Búnker, recital electro-poètic. Dissabte 8 a les 22 h. Amb Gisela Arimany Pruenca i Esther Roca Vila. BÚNKER és poesia del s.XXI, entrena el pensament creatiu i obre camps sonors. Investiga la realitat des de nous punts de vista. 7€.

MATARÓ. PLAÇA DE CAN XAMMAR
Dansa i poesia. Diumenge 9 a les 21 h. Joan Català presentarà Pelat, una performance amb poesia, teatre, circ i dansa. Tot seguit, Danilo Facelli presentarà l’espectacle poeticomusical Todavía el agua, acompanyat de Joan Cot. Tot seguit, sessió de DJ.

MATARÓ. DIVERSOS INDRETS
Poesia i +. Divendres 7 a les 20 h. Davant l’Ajuntament, 20 h: Alenky + Dents del segle. Pati de Can Marchal, 22 h: El pèsol feréstec. Pati de Can Marchal, 23 h: Coetus + Pau Riba.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
A punt? Versos al pont. Dijous 13 a les 20.30 h. Recital de poesia amb l’acompanyament de la música d’un violí. A càrrec dels rapsodes Sandra Cabrespina i Genís Mayola i el violinista Sergi Mauro.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 13 a les 19.30 h. Meditació zen: l’art de simplement ser de Lluís Nansen.

VILASSAR DE DALT. Casal Popular
Lletres de Nit. Dissabte 1 a les 21 h. Espectacle de teatre i literatura a càrrec d’El Ternal Teatre.

VILASSAR DE DALT. Forns romans de La Fornaca
Vetllada Poètico-musical. Divendres 7 a les 22 h.

VILASSAR DE DALT. JARDÍ CAN VICENTÓ
Presentació llibre. Divendres 7 a les 19.30 h. A., de Núria Pujolras, Lali Ribera i Jordi Roig. Acte presentat per Damià del Clot.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí