Tot a punt per a la 30a Mostra Gastronòmica

Text: Redacció
573

Cabrils celebrarà del 18 al 21 d’agost la 30a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un esdeveniment de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca.

Amb més d’una seixantena d’estands i unes xifres que superen els 15.000 visitants anuals, durant els quatre dies de la Mostra Cabrils es convertirà novament en referència de la gastronomia al Maresme, potenciant una fusió entre aromes, sabors i música que amenitzaran les nits de la Mostra convertint-les en una experiència per a gaudir-la amb els cinc sentits.

Més de 60 estands i música en viu

La 30a Mostra se celebrarà els dies 18, 19, 20 i 21 d’agost de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit al recinte de l’escola L’Olivera de Cabrils, i comptarà amb més d’una seixantena d’estands entre els quals s’inclouen 16 de restauració i cinc de vins i caves amb DO Alella. Les nits, a més, estaran amenitzades amb sessions de jazz en viu amb Blue Gin Jazz i en acabar la Mostra començarà el ball que s’allargarà fins a la matinada.

30a edició amb novetats

Entre les principals novetats de la trentena Mostra destaquen les sessions de showcooking, on diversos restauradors faran demostracions de la seva cuina en directe elaborant diferents plats.

Per altra banda, enguany també s’ha apostat per utilitzar plats, gots, coberts i tovallons biodegradables, i s’ha dissenyat una copa especial commemorativa del 30è aniversari que es podrà adquirir dins del mateix recinte.

Com en darreres edicions, durant la Mostra s’habilitarà el servei de trenet gratuït, que funcionarà des de les 7 de la tarda fins a les 3 de la matinada i que servirà per traslladar els assistents des de diversos punts de la vila fins a l’escola L’Olivera, amb un recorregut de diversos estands per evitar que la mobilitat i l’aparcament siguin un obstacle.

Els restauradors participants a la mostra són: Ca l’Estrany, Cal Gras, Can Pocurull, Can Rin, Forn Vias, Hostal de la Plaça, Laura Càtering, Les Cinc Sènies, Mil Fulls, Nami, Pastisseries Falgueras, Pizzeria de l’Hort / Tempo de l’Hort, Sal i Pebre, Solko, Xaret i Xeflis.

Divendres 18 d’agost
A les 20 h. Inauguració de la 30a Mostra Gastronòmica. Amb la presència de diverses autoritats.
Diumenge 20 d’agost
De 10 a 14 h. Sala “La Concòrdia”. Xi trobada d’intercanvi de plaques de cava. Es vendrà cava amb la placa commemorativa de la Mostra 2017.
 
A les 20 h. Show cooking: ‘Els aromes de cabrils’, a càrrec del xef Albert Ortiz del restaurant AXOL, que farà un postre de Cabrils que va presentar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona l’any passat i explicarà la relació del postre amb el municipi.
Dilluns 21 d’agost
A les 20 h. Show cooking: demostració de tall de pernil ibèric, a càrrec d’especialistes mestres pernilers i amb la col·laboració de l’empresa Sierra Morena de Vilassar de Mar.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí